Ehdot ja edellytykset

I. EHTOJEN HYVÄKSYMINEN

Nämä käyttöehdot muodostavat oikeudellisesti sitovan sopimuksen, joka on tehty sinun, joko henkilökohtaisesti tai jonkun yhteisön puolesta ("sinä") ja Quotentin ("yritys", "me", "meitä" tai "meidän") välillä ja joka koskee pääsyäsi Autoluokitus-verkkosivustolle ja sen käyttöä sekä mitä tahansa muuta mediamuotoa, mediakanavaa, mobiilisivustoa tai mobiilisovellusta, joka liittyy, on linkitetty tai muutoin liitetty siihen (yhdessä "sivusto"). Olemme rekisteröityneet Irlannissa, ja toimistomme rekisteröity osoite on IRLANNIN TASAVALTA. Käyttämällä Sivustoa hyväksyt, että olet lukenut, ymmärtänyt ja suostunut noudattamaan kaikkia näitä käyttöehtoja. JOS ET HYVÄKSY KAIKKIA NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA, SINUA KIELLETÄÄN NIMENOMAISESTI KÄYTTÄMÄSTÄ SIVUSTOA JA SINUN ON LOPETETTAVA KÄYTTÖ VÄLITTÖMÄSTI.

II. PALVELUJEN KUVAUS

I. 2.1. Quotent tarjoaa verkkosivustollaan moottoriajoneuvojen (jäljempänä "ajoneuvot") arviointipalveluja sekä muita ajoneuvoihin liittyviä palveluja (jäljempänä "palvelu"). Palveluihin voivat kuulua muun muassa (i) ajoneuvon tarkistaminen erikoistuneesta tietokannasta ja (ii) (ii) ajoneuvon hinnan arviointi.


2.2. Jos haluat ostaa Palvelun, voit toimia seuraavasti:
(i) täytä tilauslomake,
(ii) klikkaa painiketta "Tilaa maksuvelvoitteella"..


2.3. Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan tilauksesi. Tehdessäsi tilauksen ja saadessasi vahvistuksen teet sitovan sopimuksen Quotentin kanssa, jota nämä ehdot säätelevät. Jos tarvitset lisätietoja tilauksestasi, lähetä viesti verkkosivuston yhteydenottolomakkeella.
2.4. Klikkaamalla "Sitova tilaus maksuvelvoitteella" -painiketta hyväksyt ja olet tietoinen siitä, että tilatut palvelut lähetetään sinulle 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Lisäksi sitoudut siihen, että palvelun saatuasi et voi irtisanoa sopimusta muulla kuin näissä ehdoissa esitetyillä perusteilla.
2.5. Jos haluat muuttaa antamiasi virheellisiä tietoja, lähetä meille sähköpostia verkkosivuston yhteydenottolomakkeella.
2.6. Palvelun tulos - ajoneuvon arviointi ja todistus - lähetetään sinulle sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut tilauslomakkeessa. Vaihtoehtoisesti ajoneuvon arviointi ja todistus voidaan pyynnöstä lähettää fyysiseen osoitteeseesi.


2.7. Tämä palvelu katsotaan valmistelluksi ja sitä aletaan tarjota sen jälkeen, kun olet klikannut "Lähetä"-painiketta ja olemme saaneet yhteystietosi ja ajoneuvoasi koskevat tekniset tiedot. Hyväksymällä ehdot ennen näiden tietojen lähettämistä hyväksyt ne automaattisesti.
2.8. Ymmärrät ja hyväksyt täten, että tuotetta ei voi palauttaa eikä sinulla ole oikeutta kieltäytyä/palauttaa digitaalisia palveluitamme sen jälkeen, kun olet painanut "Lähetä"-painiketta. Virallisella sertifikaatilla varmennettu tuote on arviointityön tulos, eikä sitä siksi voi palauttaa heti sen vastaanottamisen jälkeen. Hyväksymällä nämä ehdot suostut maksamaan palvelusta.

III. HINNAT

3.1. Palvelun hinta on 120 Eur. Joissakin tapauksissa voidaan periä lisämaksuja.
3.2. Kaikki palvelujen hinnat ilmoitetaan Euros (EUR).

IV. ARVIOINNIN ERITYISEHDOT

4.1 Arviointikertomus on vain apuväline (täydennys), eikä se voi olla ainoa tukipäätös käytettyjen ajoneuvojen ostossa tai myynnissä.
4.2 Palvelun vastaanottaja tiedostaa, että Palveluntarjoaja saa tietoja eri lähteistä käytettäväksi raportissa. Kerätyt tiedot voivat sisältää virheitä ja epätäydellisiä tietoja. Palvelun vastaanottaja tunnustaa ja ymmärtää, että kaikki tiedot eivät välttämättä ole saatavilla, täydellisiä ja oikeita. Raportissa annetut tiedot ovat vain osittaisia ja satunnaisia. Palvelun vastaanottaja hyväksyy ja ymmärtää, että raportin sisältämät tiedot eivät välttämättä ole ratkaisevia ajoneuvoa koskevien tosiseikkojen osalta eivätkä ne välttämättä mahdollista vastuullisten päätösten tekemistä osto- tai myyntihetkellä. Palveluntarjoaja ei anna mitään takuuta raportin tietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä.
4.3 Raporttiin sisältyvät ajoneuvoa koskevat tiedot on saatu useista palveluntarjoajan ulkopuolisista lähteistä. Palveluntarjoajan rooli on tässä tapauksessa rajattu siten, että palvelut ovat saatavilla verkkosivuston kautta. Palveluntarjoaja ei tarkista tietojen tarkkuutta, oikeellisuutta ja yhdenmukaisuutta aiemmin mainittujen tietojen kanssa.
4.4 PDF-muotoinen raportti lähetetään asiakkaan rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Autojen online-arvioraportti on saatavilla Bilcertifikate.com-tietokannasta.

IV. PALVELUJEN MAKSAMINEN

4.5. Palvelujen maksu voidaan suorittaa pankkisiirrolla IBAN-tilinumeroon.
4.2. Kun tilaus on vastaanotettu, saat laskun sähköpostiisi.
4.6 Euroopassa maksut voidaan suorittaa miltä tahansa pankkitililtä IBAN-tilillemme.
4.7 Jos sinulla on ongelmia IBAN-pankkitilillemme suoritettavan maksun kanssa, ota yhteyttä pankkiisi tai lähetä meille sähköpostia.
4.8. Sinun vastuullasi on varmistaa, että kaikki maksunsiirtoa koskevat tiedot ja muut tiedot ovat oikein. Quotent ei ole vastuussa tapahtumista, jotka ovat muuttuneet virheellisiksi meistä riippumattomien tekijöiden vuoksi.
4.6. Jos et maksa eräpäivään mennessä, sovelletaan 20 euro (EUR) lisäsakkomaksua, joka on sitova 14 (neljäntoista) päivän kuluttua.
4.7. Jos erääntyneet summat on maksettava kokonaisuudessaan 14 (neljäntoista) päivän kuluessa laskun ja/tai lisäsakkomaksua koskevan ilmoituksen vastaanottamisesta.
4.9. Jos et maksa ajallaan 30 (kolmenkymmenen) päivän kuluttua, velkasi siirretään asianmukaiselle perintälaitokselle.

V. PERUUTTAMISOIKEUS (LUOPUMINEN)

5.1. Jos olet kuluttaja (eli luonnollinen henkilö, joka toimii yksityistarkoituksessa), sinulla on oikeus peruuttaa ostoksesi neljäntoista päivän kuluessa ilman erityistä syytä. Tilausta ei kuitenkaan voi peruuttaa/kieltäytyä palvelun vastaanottamisen jälkeen. Tätä sopimusta sovellettaessa sinun on oltava tietoinen siitä, että tarjoamamme palvelut ovat digitaalisia palveluja, ja aloitamme palvelujen tarjoamisen välittömästi tilauksen tekemisen jälkeen. Jos emme ole aloittaneet palvelun toimittamista, henkilökuntamme ilmoittaa sinulle siitä asianmukaisesti sähköpostitse. Vain tässä tapauksessa peruuttamisoikeuttasi voidaan soveltaa.
5.2. Peruuttamisoikeus päättyy joka tapauksessa neljäntoista päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Jos haluat peruuttaa ostoksesi, sinun on otettava yhteyttä Quotentiin mahdollisimman pian ja selitettävä selkeästi aikomuksesi (käyttämällä verkkosivuston yhteydenottolomaketta). Oston peruuttamiseen voi käyttää seuraavia yhteystietoja: Yhteydenottolomake: Yhteydenotot. Voit käyttää myös muita yhteydenottotapoja.
5.3. Palvelun käyttäjällä, joka on myös kuluttaja tai kuluttajalainsäädännön piiriin kuuluva luonnollinen henkilö ja joka on tehnyt sopimuksen Palveluntarjoajan kanssa etänä, on oikeus peruuttaa sopimus ilman perusteluja, edellyttäen, että hän on maksanut koko kulutetun Palvelun hinnan, ilmoittamalla siitä 14 päivän kuluessa Palvelun käytön aloittamisesta. Määräajan noudattamiseksi ilmoitus on lähetettävä näiden 14 päivän kuluessa. Jos etänä tehty sopimus peruutetaan, sitä ei katsota tehdyksi.
5.4. Kuluttaja tai luonnollinen henkilö, johon sovelletaan kuluttajalainsäädäntöä, ei voi peruuttaa etänä tehtyä sopimusta seuraavissa tapauksissa: (1) palvelusopimukset, joissa palveluntarjoaja on tarjonnut palvelun kokonaisuudessaan kuluttajan nimenomaisen pyynnön mukaisesti, ja kuluttajalle on ennen palvelun tarjoamista ilmoitettu, että peruuttamisoikeutta ei enää sovelleta palvelun tarjoamisen jälkeen; 2) sopimukset, joissa toimitettu tuote ei ole tehdasvalmisteinen, vaan se on valmistettu kuluttajan yksilöllisten vaatimusten mukaisesti ja tarkoitettu täyttämään hänen yksilölliset tarpeensa; (3) sopimukset, jotka koskevat sellaisen digitaalisen sisällön toimittamista, jota ei ole rekisteröity tiedonsiirtäjälle (operaattorille), edellyttäen, että kuluttaja oli nimenomaisesti suostunut tähän ennen peruuttamispäivää ja että kuluttajalle on ilmoitettu, että hänellä ei ole oikeutta peruuttaa sopimusta.

VI. SÄHKÖISEN PALVELUSOPIMUKSEN EHDOT

6.1 Palveluntarjoaja ja Vastaanottaja voivat lopettaa Palvelun käytön milloin tahansa osapuolten sopimalla tavalla.
6.2 Palvelun käyttö voidaan lopettaa toistaiseksi.
6.2.1 Vastaanottaja voi milloin tahansa irtisanoa palvelun käytön välittömästi ilmoittamalla syyn ja lähettämällä ilmoituksen verkkosivuston yhteydenottolomakkeella. Tai kirjoittamalla palveluntarjoajan sähköpostiin: [email protected].
6.2.2. Palvelun käyttäjille, jotka ovat myös kuluttajia tai kuluttajalainsäädännön alaisia luonnollisia henkilöitä, Palveluntarjoaja voi irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan ja luonteeltaan pysyvän digitaalisen palvelusopimuksen vain, jos (1)sovellettavien lakien ja asetusten mukaan Palveluntarjoaja lakkaa tarjoamasta digitaalista palvelua tietylle Palvelun käyttäjälle, tai (2)Palvelun käyttäjä rikkoo lainvastaisesti ja toistuvasti Ehtoja, erityisesti jos kyse on laittoman sisällön julkaisemisesta, huolimatta siitä, että hän on saanut vähintään yhden kehotuksen lopettaa kyseisen sisällön julkaiseminen tai poistaa sen viimeistään asetetussa määräajassa. Ehtojen rikkomisen on oltava luonteeltaan lainvastaista ja objektiivista. Tällaisessa tapauksessa sopimuksen voimassaolo päättyy 15 päivän kuluessa irtisanomisilmoituksesta (tämä on irtisanomisaika). Kun kyseessä ovat muut palvelun käyttäjät, jotka eivät ole kuluttajia tai kuluttajalainsäädännön soveltamisalaan kuuluvia luonnollisia henkilöitä, palveluntarjoaja voi irtisanoa digitaalisia palveluja koskevan sopimuksen toistaiseksi voimassa olevaksi ja jatkuvaluonteiseksi välittömästi ja ilman perusteluja.

VII. TEOLLIS- JA TEKIJÄNOIKEUDET

7.1. Ellei toisin mainita, Sivusto on meidän omaisuuttamme, ja kaikki Sivuston lähdekoodi, tietokannat, toiminnot, ohjelmistot, verkkosivujen ulkoasu, ääni, video, teksti, valokuvat ja grafiikka (yhdessä "Sisältö") sekä niihin sisältyvät tavaramerkit, palvelumerkit ja logot (jäljempänä "Merkit") ovat meidän omistuksessamme tai hallinnassamme tai meille lisensoidut, ja ne on suojattu tekijänoikeus- ja tavaramerkkilailla sekä erilaisilla muilla immateriaalioikeuksilla ja asianomaisen maan vilpillistä kilpailua koskevilla laeilla, kansainvälisillä tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä sopimuksilla. Sisältö ja merkit tarjotaan Sivustolla "sellaisena kuin se on" ainoastaan tiedoksi ja henkilökohtaiseen käyttöön. Jollei näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti toisin määrätä, mitään Sivuston osaa tai mitään Sisältöä tai merkkejä ei saa kopioida, jäljentää, koota, julkaista uudelleen, ladata, lähettää, julkaista, asettaa julkisesti näkyville, koodata, kääntää, siirtää, lähettää, jakaa, myydä, lisensoida tai muutoin hyödyntää mihinkään kaupallisiin tarkoituksiin ilman meidän nimenomaista kirjallista lupaa.
7.2. Edellyttäen, että olet oikeutettu käyttämään Sivustoa, sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi päästä Sivustolle ja käyttää sitä sekä ladata tai tulostaa kopio sisällön osasta, johon sinulla on asianmukainen pääsy, ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Pidätämme kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty sinulle Sivustoon, Sisältöön ja Merkkeihin.

VIII. KORVAUSVAATIMUSTEN ESITTÄMISMENETTELY

8.1 Sähköiseen palveluun liittyvät valitukset:
8.1.1. Sähköiseen palveluntarjoajaan liittyvät valitukset voi esittää verkkosivustolla 30 päivän kuluessa niiden ilmenemisestä täyttämällä yhteydenottolomakkeen - Yhteydenotot tai kirjeen muodossa palveluntarjoajan sähköpostiin. On tärkeää noudattaa tätä määräaikaa.
8.1.2 Valituksessasi on mainittava etu- ja sukunimesi, puhelinnumerosi, kuljetusrekisterinumerosi, tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä yksityiskohtainen kuvaus valituksesta. Jos valitus koskee lisäraporttia (jos sellainen on saatavilla): raportin ostopäivämäärä, ostetun maksun eräpäivä, ostetun raportin tyyppi ja maksutapahtuman määrä.
8.1.3 Valitus on käsiteltävä viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa sen tekemisestä. Palveluntarjoajan vastaus valitukseen lähetetään valituksen liitteenä olevaan tai palvelun vastaanottajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

IX. KÄYTTÄJÄN EDUSTUKSET

9.1. Käyttämällä Sivustoa vakuutat ja takaat, että: (1) olet oikeustoimikelpoinen (yli 18-vuotias tai 21-vuotias joissakin maissa) ja sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja; (2) et ole alaikäinen asuinpaikkasi lainkäyttöalueella; (3) et pääse Sivustolle automatisoidulla tai muulla kuin inhimillisellä keinolla, olipa kyseessä sitten botti, skripti tai muu; (4) et käytä Sivustoa mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen; ja (5) Sivuston käyttösi ei ole minkään sovellettavan lain tai asetuksen vastaista.
9.2. Jos annat tietoja, jotka eivät ole totta, ovat epätarkkoja, eivät ole ajan tasalla tai ovat puutteellisia, meillä on oikeus keskeyttää tai lopettaa tilisi ja kieltää Sivuston (tai sen minkä tahansa osan) nykyinen tai tuleva käyttö.

X. KIELLETYT TOIMET

10.1. Et saa käyttää Sivustoa mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, johon me asetamme Sivuston saataville. Sivustoa ei saa käyttää minkään kaupallisen toiminnan yhteydessä, paitsi jos se on erityisesti meidän hyväksymä tai hyväksymämme.
10.2. Sivuston käyttäjänä sitoudut olemaan:
10.2.1. 10.2.1. Järjestelmällisesti hakea tietoja tai muuta sisältöä sivustolta luodaksesi tai kootaksesi, suoraan tai epäsuorasti, kokoelman, koosteen, tietokannan tai hakemiston ilman meiltä saatua kirjallista lupaa.
10.2.2. Huijata, petkuttaa tai johtaa meitä ja muita käyttäjiä harhaan, erityisesti yrittäessäsi saada tietoonsa arkaluonteisia tilitietoja, kuten salasanoja.
10.2.3. kiertää, poistaa käytöstä tai muulla tavoin häiritä Sivuston turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia, mukaan lukien ominaisuuksia, jotka estävät tai rajoittavat sisällön käyttöä tai kopiointia tai asettavat rajoituksia Sivuston ja/tai sen sisältämän sisällön käytölle.
10.2.4. Halventaa, tahraa tai muuten vahingoittaa mielestämme meitä ja/tai Sivustoa.
10.2.5. Käyttää Sivustolta saatuja tietoja toisen henkilön häiritsemiseen, hyväksikäyttöön tai vahingoittamiseen.
10.2.6. Tukipalvelujemme väärinkäyttö tai väärien ilmoitusten tekeminen väärinkäytöstä tai väärinkäytöksestä.
10.2.7. Käyttää Sivustoa tavalla, joka on ristiriidassa sovellettavien lakien tai määräysten kanssa.
10.2.8. Sivuston luvaton kehystäminen tai linkittäminen Sivustolle.
10.2.9. Virusten, troijalaisten hevosten tai muun materiaalin, mukaan lukien isojen kirjainten liiallinen käyttö ja roskapostitus (toistuvan tekstin jatkuva lähettäminen), lataaminen tai lähettäminen (tai yritys ladata tai lähettää), joka häiritsee minkä tahansa osapuolen keskeytymätöntä Sivuston käyttöä ja siitä nauttimista tai joka muuttaa, heikentää, häiritsee, rikkoo, muuttaa tai häiritsee Sivuston käyttöä, ominaisuuksia, toimintoja, toimintaa tai ylläpitoa.
10.2.10. Käyttää järjestelmää automatisoidusti, kuten käyttämällä komentosarjoja kommenttien tai viestien lähettämiseen tai käyttämällä tiedonlouhintaa, robotteja tai muita vastaavia tiedonkeruu- ja louhintatyökaluja.
10.2.11. Poistaa tekijänoikeuksia tai muita omistusoikeuksia koskevan ilmoituksen mistä tahansa sisällöstä.
10.2.12. Yritys esiintyä toisena käyttäjänä tai henkilönä tai käyttää toisen käyttäjän käyttäjätunnusta.
10.2.13. Lataa tai lähetä (tai yritä ladata tai lähettää) mitään materiaalia, joka toimii passiivisena tai aktiivisena tiedonkeruu- tai siirtomekanismina, mukaan lukien muun muassa selkeät grafiikkavaihtomuodot ("gifit"), 1×1-pikselit, verkkovirheet, evästeet tai muut samankaltaiset laitteet (joita kutsutaan joskus "vakoiluohjelmiksi" tai "passiivisiksi tiedonkeruumekanismeiksi" tai "pcms").
10.2.14. häiritä, häiritä tai aiheuttaa kohtuutonta rasitusta Sivustolle tai Sivustoon liitetyille verkoille tai palveluille.
10.2.15. ahdistella, ärsyttää, pelotella tai uhkailla ketään työntekijöistämme tai edustajistamme, jotka ovat mukana tarjoamassa sinulle jotakin sivuston osaa.
10.2.16. Yritä ohittaa Sivuston toimenpiteet, joiden tarkoituksena on estää tai rajoittaa pääsyä Sivustolle tai Sivuston jollekin osalle.
10.2.17. Kopioida tai mukauttaa Sivuston ohjelmistoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen Flash-, PHP-, HTML-, JavaScript- tai muuhun koodiin.
10.2.18. Paitsi sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ei saa purkaa, purkaa, purkaa tai käänteismuotoilla mitään Sivuston sisältämiä tai jollakin tavalla sen osia muodostavia ohjelmistoja.
10.2.19. Lukuun ottamatta tavanomaisen hakukoneen tai Internet-selaimen käytön tulosta, käyttää, käynnistää, kehittää tai levittää mitään automaattista järjestelmää, mukaan lukien rajoituksetta hämähäkki, robotti, huijausohjelma, kaavinta tai offline-lukija, joka käyttää Sivustoa, tai käyttää tai käynnistää mitään luvattomia skriptejä tai muita ohjelmistoja.
10.2.20. Käyttää ostoagenttia tai ostoagenttia ostosten tekemiseen Sivustolla.
10.2.21. Sivuston luvaton käyttö, mukaan lukien käyttäjien käyttäjätunnusten ja/tai sähköpostiosoitteiden kerääminen sähköisesti tai muulla tavoin ei-toivottujen sähköpostien lähettämistä varten tai käyttäjätilien luominen automatisoidusti tai väärin perustein.
10.2.22. Käyttää Sivustoa osana pyrkimystä kilpailla kanssamme tai muuten käyttää Sivustoa ja/tai Sisältöä mihinkään tuloja tuottavaan pyrkimykseen tai kaupalliseen yritykseen.
10.2.23. Sivuston käyttäminen tavaroiden ja palveluiden mainostamiseen tai myyntiin tarjoamiseen.

XI. ALLEKIRJOITUKSET

11.1. Hyväksyt ja hyväksyt, että kaikki kysymykset, kommentit, ehdotukset, ideat, palaute tai muut Sivustoa koskevat tiedot ("Lähetykset"), jotka annat meille, eivät ole luottamuksellisia ja niistä tulee meidän yksinomaista omaisuuttamme. Me omistamme yksinoikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet, ja meillä on oikeus rajoituksetta käyttää ja levittää näitä lähetyksiä mihin tahansa lailliseen tarkoitukseen, kaupalliseen tai muuhun, ilman tunnustusta tai korvausta sinulle.
11.2. Luovut täten kaikista moraalisista oikeuksistasi tällaisiin Lähetyksille ja takaat täten, että tällaiset Lähetykset ovat alkuperäisiä tai että sinulla on oikeus lähettää tällaiset Lähetykset. Suostut siihen, ettet voi vedota meihin mistään väitetystä tai tosiasiallisesta omistusoikeuden loukkauksesta tai väärinkäytöksestä, joka liittyy lähettämiisi aineistoihin.

XII. LAITOSALUEEN HALLINTA

12.1. Pidätämme oikeuden, mutta emme velvollisuutta: (1) valvoa Sivustoa näiden käyttöehtojen rikkomisen varalta; (2) ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin ketä tahansa vastaan, joka oman harkintamme mukaan rikkoo lakia tai näitä käyttöehtoja, mukaan lukien rajoituksetta tällaisen käyttäjän ilmoittaminen lainvalvontaviranomaisille; (3) oman harkintamme mukaan ja rajoituksetta kieltää, rajoittaa pääsyä, rajoittaa saatavuutta tai poistaa käytöstä (siinä määrin kuin se on teknisesti mahdollista) minkä tahansa osallistumisesi tai sen osan; (4) oman harkintamme mukaan ja ilman rajoituksia, ilmoitusta tai vastuuta poistaa Sivustolta tai muuten poistaa käytöstä kaikki tiedostot ja sisältö, jotka ovat liian suuria tai jotka ovat millään tavalla rasitteena järjestelmillemme; ja (5) hallinnoida Sivustoa muulla tavoin tavalla, jonka tarkoituksena on suojella oikeuksiamme ja omaisuuttamme ja helpottaa Sivuston asianmukaista toimintaa.

XIII. YKSITYISYYDEN SUOJAA KOSKEVA POLITIIKKA

Välitämme tietosuojasta ja tietoturvasta. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme: Tietosuojakäytäntö. Käyttämällä Sivustoa sitoudut noudattamaan tietosuojakäytäntöämme, joka on sisällytetty näihin käyttöehtoihin. Huomaa, että Sivusto sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Jos käytät Sivustoa joltakin muulta maailman alueelta, jossa henkilötietojen keräämistä, käyttöä tai luovuttamista koskevat lait tai muut vaatimukset poikkeavat Yhdistyneen kuningaskunnan sovellettavista laeista, siirrät tietosi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan jatkamalla Sivuston käyttöä, ja hyväksyt, että tietosi siirretään ja käsitellään Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

XIV. VOIMASSAOLOAIKA JA IRTISANOMINEN

14.1. Nämä käyttöehdot pysyvät täysin voimassa, kun käytät Sivustoa. RAJOITTAMATTA NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN MUITA MÄÄRÄYKSIÄ PIDÄTÄMME OIKEUDEN OMAN HARKINTAMME MUKAAN JA ILMAN ENNAKKOILMOITUSTA TAI VASTUUTA KIELTÄÄ PÄÄSYN SIVUSTOLLE JA SEN KÄYTÖN (MUKAAN LUKIEN TIETTYJEN IP-OSOITTEIDEN ESTÄMINEN) KENELTÄ TAHANSA HENKILÖLTÄ MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ TAI ILMAN SYYTÄ, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN SISÄLTÄMIEN VAKUUTUSTEN, TAKUIDEN TAI SITOUMUSTEN TAI SOVELLETTAVIEN LAKIEN TAI ASETUSTEN RIKKOMINEN. VOIMME LOPETTAA SIVUSTOSI KÄYTÖN TAI OSALLISTUMISEN SIVUSTOON TAI POISTAA LÄHETTÄMÄSI SISÄLLÖN TAI TIEDOT MILLOIN TAHANSA ILMAN VAROITUSTA OMAN HARKINTAMME MUKAAN.
14.2. Jos lopetamme tai keskeytämme tilisi mistä tahansa syystä, sinua kielletään rekisteröimästä ja luomasta uutta tiliä omalla nimelläsi, väärennetyllä tai lainatulla nimellä tai kolmannen osapuolen nimellä, vaikka toimisitkin kolmannen osapuolen puolesta. Tilisi lopettamisen tai keskeyttämisen lisäksi pidätämme oikeuden ryhtyä asianmukaisiin oikeustoimiin, mukaan lukien rajoituksetta siviili-, rikos- ja kieltokanteet.

XV. MUUTOKSET JA KESKEYTYKSET

15.1. Pidätämme oikeuden muuttaa, muokata tai poistaa Sivuston sisältöä milloin tahansa ja mistä tahansa syystä oman harkintamme mukaan ilman ennakkoilmoitusta. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta päivittää mitään Sivustomme tietoja. Pidätämme myös oikeuden muuttaa Sivustoa tai sen osaa tai osaa siitä ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa. Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle Sivuston muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeytyksistä tai lakkauttamisista.
15.2. Emme voi taata, että Sivusto on aina käytettävissä. Meillä voi esiintyä laitteisto-, ohjelmisto- tai muita ongelmia tai voimme joutua suorittamaan Sivustoon liittyviä huoltotoimenpiteitä, jotka aiheuttavat keskeytyksiä, viivästyksiä tai virheitä. Pidätämme oikeuden muuttaa, tarkistaa, päivittää, keskeyttää, lopettaa tai muuten muokata Sivustoa milloin tahansa tai mistä tahansa syystä ilman ennakkoilmoitusta sinulle. Hyväksyt, ettemme ole millään tavoin vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat siitä, että et pääse Sivustolle tai käytä sitä Sivuston seisokin tai keskeytyksen aikana. Mikään näissä käyttöehdoissa ei velvoita meitä ylläpitämään ja tukemaan Sivustoa tai toimittamaan siihen liittyviä korjauksia, päivityksiä tai julkaisuja.

XVI. LOPPUSÄÄNNÖKSET

16.1 Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa käyttöehtoja tärkeistä syistä: lainsäädännön muutoksista, maksutapojen muutoksista, toiminnan laajuuden tai palvelujen hinnan ja laajuuden muutoksista tai Palveluntarjoajan osoitteen muutoksista. Asiakkaalle ilmoitetaan tällaisista muutoksista 14 päivän kuluessa.
16.2 Joka tapauksessa näiden ehtojen muutokset eivät loukkaa kuluttajien lakien ja asetusten mukaisia oikeuksia. Jos muutokset aiheuttavat lisämaksuja tai maksujen korotuksia, kuluttajilla on oikeus peruuttaa sopimus.

XVII. SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

17.1. Näihin ehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Irlannin lakia noudattaen, ja Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälistä tavaran kauppaa koskevien sopimusten yleissopimus on nimenomaisesti suljettu pois. Jos asuinpaikkasi on EU:ssa ja olet kuluttaja, sinulla on lisäksi asuinmaasi lainsäädännön pakollisten säännösten tarjoama suoja. Quotent ja sinä molemmat suostutte alistumaan Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuinten ei-yksinomaiseen tuomiovaltaan, mikä tarkoittaa, että voitte nostaa kanteen kuluttajansuojaa koskevien oikeuksienne puolustamiseksi näihin käyttöehtoihin liittyen Irlannissa tai asuinpaikkanne EU-maassa.

XVIII. RIITOJEN RATKAISEMINEN

18.1. Euroopan komissio tarjoaa verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin, johon pääset tästä osoitteesta: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Jos haluat saattaa asian meidän tietoisuuteemme, ota meihin yhteyttä.

XIX. OIKAISUT

19.1. Sivustolla saattaa olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, mukaan lukien kuvaukset, hinnoittelu, saatavuus ja erilaiset muut tiedot. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää Sivuston tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

XX. VASTUUVAPAUTUS

20.1. SIVUSTO TARJOTAAN SELLAISENA KUIN SE ON JA SELLAISENA KUIN SE ON KÄYTETTÄVISSÄ. HYVÄKSYT, ETTÄ KÄYTÄT SIVUSTOA JA PALVELUITAMME OMALLA VASTUULLASI. LAIN SALLIMISSA RAJOISSA KIELTÄYDYMME KAIKISTA NIMENOMAISISTA TAI EPÄSUORISTA TAKUISTA, JOTKA LIITTYVÄT SIVUSTOON JA SEN KÄYTTÖÖSI, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA EPÄSUORAT TAKUUT KAUPALLISESTA KELPOISUUDESTA, SOVELTUVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUDESTA. EMME ANNA MITÄÄN TAKUITA TAI VAKUUTUKSIA SIVUSTON SISÄLLÖN TAI SIVUSTOON LINKITETTYJEN SIVUSTOJEN SISÄLLÖN TARKKUUDESTA TAI TÄYDELLISYYDESTÄ, EMMEKÄ OTA MITÄÄN VASTUUTA TAI VELVOLLISUUTTA MISTÄÄN (1) SISÄLLÖN JA MATERIAALIN VIRHEISTÄ, EREHDYKSISTÄ TAI EPÄTARKKUUKSISTA, (2) MINKÄÄNLAISISTA HENKILÖVAHINGOISTA TAI OMAISUUSVAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT SIITÄ, ETTÄ PÄÄSET SIVUSTOLLE JA KÄYTÄT SIVUSTOA, (3) TURVALLISILLE PALVELIMILLEMME JA/TAI NIIHIN TALLENNETTUIHIN HENKILÖKOHTAISIIN TIETOIHIN JA/TAI TALOUDELLISIIN TIETOIHIN KOHDISTUVASTA LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ TAI NIIDEN KÄYTÖSTÄ, (4) SIVUSTON TAI SIVUSTOLTA TAPAHTUVAN TIEDONSIIRRON KESKEYTYMINEN TAI LOPPUMINEN, (5) KOLMANNEN OSAPUOLEN SIVUSTOLLE TAI SIVUSTON KAUTTA LÄHETTÄMÄT VIAT, VIRUKSET, TROIJALAISET HEVOSET TAI VASTAAVAT JA/TAI (6) SISÄLLÖN JA MATERIAALIEN VIRHEET TAI LAIMINLYÖNNIT TAI KAIKENLAISET MENETYKSET TAI VAHINGOT, JOTKA JOHTUVAT SIVUSTON KAUTTA LÄHETETYN, VÄLITETYN TAI MUULLA TAVOIN SAATAVILLE ASETETUN SISÄLLÖN KÄYTÖSTÄ. EMME TAKAA, TUE, TAKAA TAI OTA VASTUUTA MISTÄÄN TUOTTEESTA TAI PALVELUSTA, JOTA KOLMAS OSAPUOLI MAINOSTAA TAI TARJOAA SIVUSTON, MINKÄÄN HYPERLINKITETYN VERKKOSIVUSTON TAI BANNERISSA TAI MUUSSA MAINONNASSA ESITETYN VERKKOSIVUSTON TAI MOBIILISOVELLUKSEN KAUTTA, EMMEKÄ OLE OSAPUOLENA EMMEKÄ MILLÄÄN TAVALLA VASTUUSSA MINKÄÄN SINUN JA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN TUOTTEIDEN TAI PALVELUIDEN TARJOAJIEN VÄLISTEN LIIKETOIMIEN VALVONNASTA. KUTEN OSTAESSASI TUOTETTA TAI PALVELUA MINKÄ TAHANSA VÄLINEEN KAUTTA TAI MISSÄ TAHANSA YMPÄRISTÖSSÄ, SINUN TULEE KÄYTTÄÄ PARASTA HARKINTAKYKYÄSI JA NOUDATTAA TARVITTAESSA VAROVAISUUTTA.

XXI. VASTUUN RAJOITUKSET

21.1. ME TAI JOHTAJAMME, TYÖNTEKIJÄMME TAI EDUSTAJAMME EMME MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUSSA SINULLE TAI KOLMANNELLE OSAPUOLELLE MISTÄÄN SUORISTA, EPÄSUORISTA, VÄLILLISISTÄ, SEURAUKSELLISISTA, ESIMERKILLISISTÄ, SATUNNAISISTA, ERITYISISTÄ TAI RANGAISTUSLUONTEISISTA VAHINGOISTA, MUKAAN LUKIEN SAAMATTA JÄÄNYT VOITTO, TULONMENETYKSET, TIETOJEN MENETYKSET TAI MUUT VAHINGOT, JOTKA JOHTUVAT SIVUSTON KÄYTÖSTÄSI, VAIKKA MEILLE OLISI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. SIITÄ HUOLIMATTA, MITÄ TÄSSÄ ON SANOTTU PÄINVASTOIN, VASTUUMME SINUA KOHTAAN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ JA RIIPPUMATTA KANTEEN MUODOSTA RAJOITTUU AINA PIENEMPÄÄN SEURAAVISTA: SINUN MEILLE MAHDOLLISESTI MAKSAMASI SUMMA TAI 10,00 GBP, JOS SE ON PIENEMPI. TIETYT YHDYSVALTAIN OSAVALTIOIDEN LAIT JA KANSAINVÄLISET LAIT EIVÄT SALLI IMPLISIITTISTEN TAKUIDEN RAJOITTAMISTA TAI TIETTYJEN VAHINKOJEN POISSULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA. JOS NÄITÄ LAKEJA SOVELLETAAN SINUUN, JOTKIN TAI KAIKKI EDELLÄ MAINITUT VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET TAI RAJOITUKSET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE SINUA, JA SINULLA VOI OLLA LISÄOIKEUKSIA.

XXII. VAHINGONKORVAUS

22.1. Sitoudut puolustamaan, vahingonkorvaamaan ja pitämään meidät, mukaan lukien tytäryhtiömme, tytäryhtiömme ja kaikki toimihenkilömme, edustajamme, yhteistyökumppanimme ja työntekijämme, vahingoittumattomina kaikilta menetyksiltä, vahingoilta, vastuilta, vaatimuksilta tai vaatimuksilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot ja kulut, jotka kolmas osapuoli on esittänyt seuraavista syistä tai niistä johtuen: (1) osallistumisestasi; (2) Sivuston käytöstä; (3) näiden käyttöehtojen rikkomisesta; (4) näissä käyttöehdoissa esitettyjen vakuutustesi ja takuidesi rikkomisesta; (5) kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen immateriaalioikeuksiin; tai (6) avoimesta haitallisesta teosta, joka kohdistuu johonkin muuhun Sivuston käyttäjään, johon olet yhteydessä Sivuston kautta.
22.2. Edellä sanotusta huolimatta pidätämme itsellämme oikeuden ottaa kustannuksellasi yksinomaisen vastuun puolustuksesta ja valvonnasta kaikissa asioissa, joista sinun on korvattava meille korvaus, ja sitoudut tekemään kustannuksellasi yhteistyötä puolustuksessamme tällaisissa vaatimuksissa. Pyrimme kohtuullisin toimin ilmoittamaan sinulle kaikista tällaisista vaateista, kanteista tai menettelyistä, jotka ovat tämän korvauksen piirissä, heti kun saamme niistä tiedon.

XXIII. KÄYTTÄJÄN TIEDOT

23.1. Säilytämme tiettyjä tietoja, jotka lähetät Sivustolle Sivuston toiminnan hallintaa varten, sekä tietoja, jotka liittyvät Sivuston käyttöösi. Vaikka teemme säännöllisesti rutiininomaisia varmuuskopioita tiedoista, olet yksin vastuussa kaikista lähettämistäsi tiedoista tai tiedoista, jotka liittyvät johonkin Sivustoa käyttämääsi toimintaan.
23.2. Suostut siihen, että emme ole vastuussa sinulle tällaisten tietojen menetyksestä tai turmeltumisesta, ja luovut täten kaikista kanneoikeuksista meitä vastaan, jotka johtuvat tällaisten tietojen menetyksestä tai turmeltumisesta.
23.3. Suostut siihen, että tietojasi voidaan luovuttaa perintäyhtiöille, jos et maksa tarjotuista palveluista ja/tai et noudata näiden ehtojen määräyksiä.

XXIV. SÄHKÖINEN VIESTINTÄ, LIIKETOIMET JA ALLEKIRJOITUKSET

24.1. Sivustolla vierailu, sähköpostien lähettäminen meille ja verkkolomakkeiden täyttäminen ovat sähköistä viestintää. Suostut vastaanottamaan sähköisiä viestejä ja hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, tiedotteet ja muut viestit, joita annamme sinulle sähköisesti, sähköpostitse ja Sivustolla, täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset, joiden mukaan tällainen viestintä on tehtävä kirjallisesti.
24.2. SUOSTUT TÄTEN KÄYTTÄMÄÄN SÄHKÖISIÄ ALLEKIRJOITUKSIA, SOPIMUKSIA, TILAUKSIA JA MUITA TALLENTEITA SEKÄ SÄHKÖISIÄ ILMOITUKSIA, KÄYTÄNTÖJÄ JA TALLENTEITA, JOTKA KOSKEVAT MEIDÄN TAI SIVUSTON KAUTTA KÄYNNISTÄMIÄMME TAI LOPPUUNSAATTAMIAMME LIIKETOIMIA. Luovut täten kaikista oikeuksista tai vaatimuksista, jotka johtuvat minkä tahansa lainkäyttöalueen laeista, asetuksista, säännöistä, määräyksistä tai muista laeista, jotka edellyttävät alkuperäistä allekirjoitusta tai muiden kuin sähköisten tallenteiden toimittamista tai säilyttämistä, tai maksuista tai luottojen myöntämisestä muulla tavoin kuin sähköisesti.

XXV. MUUTA

25.1. Nämä käyttöehdot ja kaikki Sivustolla julkaisemamme tai Sivustoa koskevat käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme. Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.
25.2. Nämä käyttöehdot ovat voimassa lain sallimissa rajoissa. Voimme milloin tahansa siirtää osan tai kaikki oikeuksistamme ja velvollisuuksistamme muille.
25.3. Emme ole vastuussa mistään menetyksestä, vahingosta, viiveestä tai toimimatta jättämisestä, joka johtuu meistä riippumattomista syistä. Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys tai määräyksen osa todetaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys tai määräyksen osa katsotaan irrotettavaksi näistä käyttöehdoista, eikä se vaikuta jäljelle jäävien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.
25.4. Näiden käyttöehtojen tai Sivuston käytön seurauksena sinun ja meidän välillemme ei synny yhteisyritys-, kumppanuus-, työ- tai edustussuhdetta. Hyväksyt, että näitä käyttöehtoja ei tulkita meitä vastaan sen perusteella, että olemme laatineet ne.
25.5. Luovut täten kaikista puolustautumiskeinoista, jotka saattavat perustua näiden käyttöehtojen sähköiseen muotoon ja siihen, että osapuolet eivät ole allekirjoittaneet näitä käyttöehtoja.
25.6. Täydentävät ehdot tai asiakirjat, jotka saatetaan julkaista Sivustolla ajoittain, sisällytetään tähän nimenomaisesti viittaamalla. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan tehdä muutoksia tai muutoksia näihin käyttöehtoihin milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista päivittämällä näiden käyttöehtojen "Viimeksi päivitetty"-päivämäärän, ja sinä luovut oikeudesta saada erillinen ilmoitus jokaisesta tällaisesta muutoksesta. Varmista, että tarkistat sovellettavat ehdot aina kun käytät Sivustoa, jotta ymmärrät, mitä ehtoja sovelletaan. Sinuun sovelletaan tarkistettujen käyttöehtojen muutoksia, ja sinun katsotaan saaneen niistä tiedon ja hyväksyneen ne, kun jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun tarkistetut käyttöehdot on julkaistu.
25.7. Sivustolla annettuja tietoja ei ole tarkoitettu levitettäväksi tai käytettäväksi minkään henkilön tai yhteisön toimesta missään lainkäyttöalueella tai maassa, jossa tällainen levittäminen tai käyttö olisi lain tai määräysten vastaista tai jossa meihin sovellettaisiin rekisteröintivaatimuksia tällaisessa lainkäyttöalueella tai maassa. Näin ollen henkilöt, jotka haluavat käyttää Sivustoa muista paikoista, tekevät sen omasta aloitteestaan ja ovat yksin vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta, jos ja siinä määrin kuin paikalliset lait ovat sovellettavissa.
25.8. Sivusto on tarkoitettu käyttäjille, jotka ovat vähintään 18-vuotiaita. Alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää Sivustoa tai rekisteröityä siihen.

XXVI. YHTEYSTIEDOT

Jos haluat ratkaista sivustoa koskevan valituksen tai saada lisätietoja sivuston käytöstä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen:


Quotent
[email protected]