Ajoneuvon arviointi

Tilattaessa ajoneuvon arviointi meiltä, oletamme, että

A) Ajoneuvo on hyvässä käyttökunnossa, ja se voi osallistua tieliikenteeseen.
B) Ajoneuvo on vakiomallinen perusmalli.
C) Ajoneuvossa ei ole vikoja eikä näkyviä vaurioita.
D) Ajoneuvoa ei ole käytetty taksina.
E) Ajoneuvoa ei ole muutettu.

Meidän asiantuntijat tarkastaa jokainen auto erikseen ja manuaalisesti

Arvonmääritys perustuu automerkkiin, -malliin, ajokilometreihin, varusteisiin, valmistusvuoteen, automallin ainutlaatuiseen kehityskäyrään ja vertailukelpoisten kauppojen menetelmään.

Tarkistamme kaikki saatavilla olevat tiedot arvioitavasta kohteesta eri tietokannoista.

Lisäksi vertaamme autoasi moniin muihin samankaltaisiin autoihin, joita myydään Internetissä, arvonmääritys perustuu ainoastaan tämänhetkisen markkinatarjonnan autoja koskeviin tietoihin.

Kiinteistöjen arvonmääritys suoritetaan kiinteistöjen arvonmääritysmenetelmien, kansainvälisten arvonmääritysstandardien, eurooppalaisten arvonmääritysstandardien ja muiden säädösten sekä teknisten ja metodologisten aineistojen mukaisesti.

Takaisin kotiin

Arviointi todistus

Teemme auton arvioinnin ja myönnämme digitaalisen sertifikaatin: "Auton hintatodistus". Ammattitaitoinen arvioija arvioi auton ja laatii todistuksen auton arvosta. Todistus takaa oikeudellisesti oikean arvion autosta.

Lähetämme todistuksen arvonmäärityshakemuslomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen, ja joissakin tapauksissa voimme lähettää sen fyysiseen osoitteeseesi.

** Jos sinulla on tietoja, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi auton arvoon, on sinun vastuullasi ilmoittaa niistä meille täyttämällä yhteydenottolomake osoitteessa autoluokitus.fi/yhteystiedot. Muussa tapauksessa emme voi tietää sitä, eikä sitä oteta huomioon arviossamme.